Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Četvrtak 13.12.2012.
08:21
B92 A
Milka Forcan, bivša saradnica Miroslava Miškovića kaže da njegovo privođenje nije politički progon već posledica konkretnih istražnih i poslovnih aktivnosti.
Četvrtak 13.12.2012.08:54
Србија је напокон почела да личи на најсмешнију државу на свету. Власт не зна шта више треба да уради да би СРБИ заборавили да су они пре пар дана направили границу у СРЕД СРБИЈЕ. Много брзо сте заборавили то браћо моја, окупирани сте сви причом о Мишковићима.
Četvrtak 13.12.2012.08:57
Мене лично нити усрећује њихово хапшење нити би ме интересовало и да су на слободи. Чак штавише тај Мишковић има хиљаде радника које исплаћује (ОДАКЛЕ-то он зна).
Četvrtak 13.12.2012.14:27
Po minusima vidis koliko je ljudima stalo do Kosova. O Kosovu razmisljaju samo ljudi koji su sa Kosova. Ostali Srbi Kosovo su davno zaboravili. Iz aviona se vidi da si sa Kosova.
Četvrtak 13.12.2012.14:57
Није тачно. Минус и плус овде нису мерило да ли је пост ок или не. За 5 минута сам добио 1000 минуса, то је неки дечко коме је јако досадно па за 5-10 минута напише 1000 минуса. Не постоји Србин који не воли Космет, ако постоји тај је у лудници одавно. Не брини ти за то.
Četvrtak 13.12.2012.09:11
Ништа се друго није ни очекивало да ће рећи жена која га је издала још пре годину дана када ју је избацио из компаније... Ову изјаву је морала да да како би избегла да и њу почну да гоне јер у све што је "урадио" господин Мишковић умешана је и она... Овде се очигледно ради о политички мотивисаном хапшењу или ти хапшењу по наредби европске уније која би најрадије компанију Делта растурила као породичну компанију Агрожив а само ради једног циља а то је одузимање имовине и продаја исте или разбијање тржишта да би нека друга страна компанија преузела лидерство, у случају компаније Агрожив где су сви чланови потпуно невини осуђени на вишегодишње казне лидер је постала Перутнина из Словеније.
Četvrtak 13.12.2012.09:17
Господин Мишковић све и да је крив за све што му је напаковано а вероватно и јесте није смео бити ухапшен, човек који запошњава више људи него држава (што се мери са научном фантастиком с обзиром да држава има 90% више радника него што јој је заиста потребно) је човек од националног значаја, Вучић све што је требао да уради је да му не да да се нове малверзације догоде а не да га хапси... Када се мало погледа време у ком је ухапшен много тога постаје јасније, продали су Косово, чак сами исфинансирали границу а потом хапсе главном послодавца у Србији, све је ту јасно, раде по налогу европе а народ се прима како је држава постала боља, док је толико глупог и затуцаног народа нама нема спаса!
Četvrtak 13.12.2012.09:20
БРАВО! 1001 % се слажем са тобом. Највећи проблем је то што ово не схватају други, али схватиће.
Četvrtak 13.12.2012.09:24
Очигледно имамо исто мишљње што ми је изузетно драго да постоји још неко у овој јадној, малој, бедној банана држави да размишња мозгом...
Četvrtak 13.12.2012.09:28
Исто ово понављаће и други, ако не за пар дана онда за пар месеци или година. Некоме треба много да би схватио а некоме врло мало. Жив био друже, све најбоље и не дај се. Поздрав за оног што ми лупа минусе, минусе на очигледну издају Космета може само шиптар да лупи на мом посту.
Četvrtak 13.12.2012.09:22
SNS navijači bi trebalo da se uzdrže od slavlja, ovo i nije nešto. Tajkuni nisu varali državu nekim komplikovanim shemama, već su uz saradnju ministara, direktora javnih preduzeća i državnih firmi, pravosuđa i dr., znači uz pomoć korumpirane državne strukture, otimali banalno, bahato i providno. Upravo tu nije ništa urađeno - ostaje korumpirana i nesposobna partijska sktruktura kadrova u svim sverama državne uprave kao i armija administracije na državnom lebu. Postoje svi uslovi da se nastavi korupciono kolo, samo će stare tajkune da zamene neki drugi, manje eksponirani.Ovo je izvedeno samo da bi se narodu dalo nešto u zamenu za očiglednu predaju Kim.
Četvrtak 13.12.2012.09:25
Ova ``kriticarka`` je pod njegovim patronatom, uterivala strah u kosti, dok je bila, ono sto je bila u ``Delti``. Koliko je ona ``teska`` iz te price (a teska je mnogo), to treba ispitati, kako i odakle. Ovo pisem, jer sam slucajno radio u pomenutom preduzecu, i odlicno znam njihovu bahatost, i ophodjenje prema, njima podredjenima (kao da ste osudjenik, skart, bezvredna licnost). Verujem da i ona sada ima nesanicu, kao sto smo je i mi zapoleni tada, imali svakodnevno. Sram te bilo, kakav god bio taj Miskovic, tebe je vinuo u nebeske visine (No Limit, kako ste tada voleli da kazete). I tebi je mesto nedaleko od njega, i nemoj se sada smeskati, folirati se, biti fina, jer ti to NISI !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)